Giveaway Spicy Ramen Challenge By Bajuwarnacoklat & Sponsor

     Assalamualaikum dan selamat malam,

Tadi check cbox tengok kena tag dengan leya, thanks leya. Okay GA ni dianjurkan oleh blogger pemes, Rrai. Hadiah die Samyang noodle aka ramen alaa yg tengah letop tu org duk buat challenge maggi ni lah uolss. Ade dua jenis merah dgn hitam tapi paling glam hitam la pedas luar biasa wakaka. Pedas gila tapi sedap kan kalau yg suka makan pedas tu konfem sukewww pastu boleh buat drama air mata jangan lupa sediakan susu takpun air mineral banyak2 ye untuk safety so semua syarat dah ikut tagging time pulak ye tengok sape yg kena tag. Tak saspen pon ahaks :p

Tagging Time 

Rasya (http://nurul-rasya.blogspot.my/)
Zulayka (http://saiyapunya.blogspot.my/)

Jom kite memeriahkan giveaway ni ye!! 

4 comments:

  1. Singgah dari Ga yang sama ^^ Goodluck !

    http://theathra.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  2. Blogwalking dari GA yg sama :)

    http://frrhnd.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking dari GA yang sama :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/05/giveaway-spicy-ramen-challenge-by.html

    All the best! :D

    ReplyDelete

1 : Senyum sebelum komen :)
2 : Jgn guna bahasa kasar :)

 
originally edited by the owner