Sedih

Assalamualaikum reader,

  Walaupun tau tkde org baca pon haha 😂 okay tetiba sebak ceritanya mcm ni tadi aku stalk kawan2 lama aku kat fb. hmm berjayanya dorang. terbanding pula dgn diri aku, mmg aku rasa jauh aku ketinggalan, aku akui. mungkin sekarang mereka dah daftar ke universiti masing2 aku pula mereput dalam bilik membuang masa dgn fon. Mereka sekarang persiapkan diri utk masa depan yg lebih baik, aku pula masih mencari-cari apa aku nak buat dalam hidup ni.

 Tipulah kalau tk cemburu. Aku ni jenis yg dream high, aku ni berhati besar cuma satu je, aku tk proaktif aku jenis tk kisah mana, bukan jenis yg ambitious, duhh whats wrong with me. huda yg sekarang ni beza dgn dulu. dulu nampak juga sinar cahaya kegemilangan harapan tu, sekarang macam kegelapan. Ya Allah, sedih rasa.

  Tell me whats to do. People will say you must help yourself, nobody did it better than you. Only you can help yourself. Only you.

No comments:

Post a Comment

1 : Senyum sebelum komen :)
2 : Jgn guna bahasa kasar :)

 
originally edited by the owner