1st Giveaway Lily Butterfly by Miss Wandalaara

Click this banner to join
Assalamualaikum & hello fellas
 Harini aku dapat tag drpd budak comel, Syuu. Hadiah? hadiah dia menarik dan lumayan lah juga. Just wanna tryyy. Lagipun, aku tk tahu nak hupdate hape. Aku dah peras otak fikir tp tk muncul-muncul juga. Mungkin minggu ni takde perkara menarik yg berlaku, hewhew. Kalau idea datang, aku posto posto balik okay. Thank you Syuu for the tag and Assalamualaikum semua.
Tags : Iffah | Hidayah | Iffah

MY FANPAGE

Assalamualaikum & hi fellas
 Hewhew, nampak tk tajuk di atas? Yup, my fanpage. Baru jee buat tadi. Surprises! 100000 like, haha. Lolol, baru buat fanpage ni, chill makan kit-kat lah kan. Btw, tujuan sy buat fanpage ni untuk korang lebih tahu update-update terkini blog, tempahan and so on lah about blog. //Tk payah nak pm lagi lah kan. Jadi, bukan just saje pergi tekan button create page okay. If mind, press the like button at fanpage okay. Thank you, I appreciate much dear. Assalamualaikum.





SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

Click banner comel ni untuk join
Assalamualaikum fellas 
 Hewhew, sy nak ucap tahniah dekat sys Lyssa sebab blog dia dah genap setahun. Baru setahun berblogging, blog dah gempak kemain lol! Jadi, harini anniversary blog dia yg pertama. Jom ramai-ramai terjah blog dia untuk mengetahui lebih lanjut^^
 Firstly, blog sys Lyssa ni mmg terbaik dari ladang lah kerana mengandungi banyak tip yang berguna dan tutorial yang boleh diguna pakaikan untuk mencantikkan blog korang. Second, blog Lyssasecret banyak freebies comel lote hasil kreativitinya yang tersendiri selain entry2 yg menarik untuk dibaca. Akhir sekali sebab ianya blog yang simple, comel dan gempak!

Hello December, Be nice to me //peaceee
 
originally edited by the owner