SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

Click banner comel ni untuk join
Assalamualaikum fellas 
 Hewhew, sy nak ucap tahniah dekat sys Lyssa sebab blog dia dah genap setahun. Baru setahun berblogging, blog dah gempak kemain lol! Jadi, harini anniversary blog dia yg pertama. Jom ramai-ramai terjah blog dia untuk mengetahui lebih lanjut^^
 Firstly, blog sys Lyssa ni mmg terbaik dari ladang lah kerana mengandungi banyak tip yang berguna dan tutorial yang boleh diguna pakaikan untuk mencantikkan blog korang. Second, blog Lyssasecret banyak freebies comel lote hasil kreativitinya yang tersendiri selain entry2 yg menarik untuk dibaca. Akhir sekali sebab ianya blog yang simple, comel dan gempak!

Hello December, Be nice to me //peaceee

16 comments:

  1. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  2. Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

    ReplyDelete
  3. Hewhew, no biggie sys Lyssa. Most welcome ;D

    ReplyDelete
  4. akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  7. datang dari segmen yang sama.. happy blogging dear!

    ReplyDelete
  8. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen yang sama !

    http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  10. Dari segment lyssa secret...datang menyinggah dan 4low..hit me bck ya

    http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    ReplyDelete
  12. dr segmen yg same...da follow sini ^_^

    ReplyDelete

1 : Senyum sebelum komen :)
2 : Jgn guna bahasa kasar :)

 
originally edited by the owner